Doe Maar ….. 32 jaar later

doe maar ziggo domeVandaag is de aftrap van 3 keer Doe Maar in de ZiggoDome. Vandaag, morgen en zaterdag geeft de populaire Nederlandse band Doe Maar bijzondere concerten in de Ziggo Dome! Het is de eerste keer dat de populaire band het podium van de Ziggo Dome betreedt: “Dit is geen comeback, we spelen gewoon niet zo vaak.”

 

Tickets zijn te koop via www.ticketmaster.nl.

Begin jaren tachtig ontketende Doe Maar een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’ en ‘Pa’. In 1984 kwam daar met twee voorlopige afscheidsconcerten in Den Bosch een eind aan. Volgend jaar, 32 jaar later kun je Doe Maar nog een keer meemaken in Ziggo Dome.