10e SINGLE VOOR ZUS “WAAR IK GA”

zus waar ik ga webMet “Waar Ik Ga” presenteert het Schijndelse duo ZUS (bestaande uit de zusjes Bo & Kiki) alweer hun tiende single. De single werd geschreven door Quinn Warmerdam, die eerder al succesvolle liedjes schreef voor ZUS, zoals “Zomerzon”. Voor de productie werd wederom een beroep gedaan op de bekende producer Kees Tel. Het resultaat is een vrolijk zomers liedje welke zich meteen in je hoofd nestelt.

Hiermee zet ZUS een volgende stap in hun carrière, waarmee ze steeds meer terrein winnen. Hun laatste singles waren volop op de radio zenders te horen en in de hitlijsten te vinden, en ZUS beleeft succesvolle optredens door het hele land, waarmee Bo & Kiki steeds meer harten voor zich weten te winnen in Nederland en Vlaanderen.

Redgellmedia produceerde wederom een prachtige videoclip ter ondersteuning van de release van “Waar Ik Ga”, waarmee ZUS ongetwijfeld een prachtige zomer tegemoet zal gaan.