ZOMERHIT VOOR DANNY POPPINGHAUS?

Danny Poppinghaus - kom eens hier %5bCDS%5d largeDe volkszanger Danny Poppinghaus (25) is geboren te Oss en woont al jaren met veel plezier in Arnhem. Op 6 jarige leeftijd wordt Danny 2e bij de mini playbackshow van Henny Huisman en is tevens de eerste  deelnemer die daar een lied van Frans Bauer vertolkt. Vanaf zijn 16e verzorgt hij als zanger van het levenslied reeds diverse optredens en doet mee aan een talentenjacht die hij tot zijn verbazing meteen wint.

Hierdoor begint zijn muzikale carrière pas echt, want samen met de bekende producer Kees Tel neemt Danny zijn eerste eigen single genaamd “Hé, hé, hé” op. Deze wordt meteen opgepikt door zenders als RADIONL, Loco FM en brengt hem zelfs op TV bij Brabant Party TV en Sterren.nl! Hierna gaat Danny een samenwerking aan met Frank van Etten waarna de speciaal voor zijn overleden moeder geschreven single “Als een engel” volgt. Ook brengt hij in datzelfde jaar de single “Gevochten en gestreden” uit.

De liedjes van Danny Poppinghaus zijn over het algemeen uit het leven gegrepen, waarbij Danny zich als echte volkszanger kwetsbaar durft op te stellen. Voor zijn nieuwste single “Kom Eens Hier” dook Danny met topproducer Manfred Jongenelis de studio in met een heerlijke dansbare en zomerse single, met een volkse inslag als resultaat. Danny Poppinghaus hoopt dat deze nieuwe single zal bijdragen aan meer bekendheid en vooral airplay bij de radio- en TV stations, want zijn droom is om lekker door het land te trekken en de mensen te vermaken met zijn liedjes. Danny zingt tijdens zijn livesets, naast eigen repertoire, regelmatig de hits van John West, Tino Martin, Frans Bauer, Andre Hazes e.v.a. Meer info: https://www.facebook.com/zanger.danny.poppinghaus