Zomer-single NIC CAAN: Waanzin

nic caan waanzinDokter Jean-Marie Collier zaliger, de papa van Nic Caan, was méér dan 30 jaar de huisarts van Eddy Wally. Nic kreeg gedurende z’n 30-jarige carrière op regelmatige tijdstippen diverse waardevolle tips van Eddy. Bij één van z’n laatste bezoeken aan Eddy kreeg Nic eind 2015 de tip om het nummer Waanzin uit te brengen: een nummer dat Eddy Wally zélf opnam in 2001.
Eind januari 2016 werd het nummer ingeblikt, voorzien van een eigen(zinnige) tekst door Nic Caan. Spijtig genoeg kon Nic het nummer niet meer laten horen aan Eddy Wally… Waanzin is dan ook een postume ode van Nic Caan aan zijn mentor/raadgever/klankbord/… Eddy Wally.

Na ‘De Hemel Brandt’, ‘Voorbij en Gedaan’ en ‘Net voor de Storm komt’ is ‘Waanzin’ het 4° nummer van een (verfrissende) reeks nummers nav Nic’s “30 jaar Vlaamse Artiest”.