Zanger Wesley Pol komt met vierde nieuwe Single!

wesley polOok in 2016 komt Wesley Pol met een nieuw liedje. Hij komt met een verrassend nieuw liedje die als titel “Stella d’amore” heeft gekregen. Deze single heeft iets speciaals vind Wesley zelf. Bij deze single hebben wij een versie met een heerlijke volle muziekband, maar hebben we er ook een licht Akoestische band aan toegevoegd. ‘ik vind dat dit liedje hier ook om vraagt’ zegt hij er zelf nog over.

 

Met ‘Stella d’amore’ is het Wesley Pol weer gelukt om een nieuwe weg in te slaan. Gezien de drie eerder verschenen singles van Wesley. Dit liedje is een heerlijk rustige ballad en een must om heerlijk naar te luisteren. Als laatste wenst Wesley iedereen heel veel luisterplezier met deze vierde nieuwe single.

Ook deze cd single word wederom uitgebracht door zijn vaste uitgever Muziekhoekje.