Zanger Alex ontslagen uit ziekenhuis.

alex 15 front 2Na een onrustig nachtje, door alle zuurstof slangetjes,  is zanger Alex vanmorgen ontslagen uit het ziekenhuis in Turkije.  Alex; “ Mag zo weer naar het hotel, beetje rust houden zegt de dokter maar ga gewoon proberen te knallen nog hier in Turkije want ben hier niet alleen voor de zon maar voor de fans!!” Alex werd gisteren na een brand in de sauna van het hotel (artiestenreis met vele artiesten en fans uit Nederland) waar hij verbleef , opgenomen.

Er waren totaal vier mensen naar ziekenhuis gebracht.  Twee moesten er helaas blijven , waaronder de zanger.

Alex verbleef op de derde etage tijdens de brand.  Hij is door de rook gegaan om op alle deuren te gaan bonken op de tweede en derde etage,  om zo iedereen te waarschuwen. Daardoor had hij teveel rook in geademd. De waardes in zijn bloed waren helaas niet goed en de zanger moest een nacht in het ziekenhuis blijven.

De Sterrenparade.