Winnaar Bloed,Zweet en Tranen “Driekes” komt met passende vervolg single!

driekes hoe vaakNog maar net zestien en toch alweer toe aan zijn derde single binnen 15 maanden. In diezelfde periode zagen een kleine miljoen mensen deze scholier uit Breda het roemruchte televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen winnen. En óók binnen dat tijdsbestek stond hij een paar avonden op de bühne van een uitpuilende Amsterdam Arena tijdens de Toppers-concerten en deed hij ook nog Breda in Concert aan.

 

Driekes Hoekstra… uitgeroepen tot het “Beste nieuwe Nederlandse zangtalent” heeft dus een jaar achter de rug om “U” tegen te zeggen!

Na de singles ‘Blijf bij mij’ en het swingende ‘Pak mijn hand’ die ook nu nog volop gedraaid worden door de radiostations en clipzenders, is het tijd voor het vervolg. Via Rood-Hit-Blauw produkties van Ronald Visch, bij wie Driekes vanaf het eerste moment een goed gevoel had, brengt de jonge Bredanaar de single ‘Hoe vaak’ op markt. Opnames, Tekst en Muziek werden hierbij verzorgd door Maarten de Groot en Henny Thijssen. Een nummer waarmee Driekes het gevoel bij de muziekliefhebber zal gaan triggeren. Sentiment, Tragiek en Melancholie, en dat allemaal samengepakt in een klein, gevoelig en indringende muzikale ambiance. Precies datgene dus waarmee Driekes destijds uitgroeide tot de winnaar en publiekslieveling van Bloed, Zweet en Tranen.

Boekingen en info Driekes: 06- 22145030  /  http://www.driekes-music.nl/

De CD single ‘Hoe vaak’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.