William van den Oetelaar laat gevoelige kant zien

william d oeDe 22-jarige William van den Oetelaar laat zijn gevoelige kant zien. Deze keer geen up-tempo nummer, maar een beladen, mooie single. De single ‘Bedankt lieve ouders’ brengt hij uit, omdat zij altijd voor William klaar staan.

 

Ik heb hem laten schrijven voor mijn ouders. omdat ze altijd voor mij klaar staan”, legt William van den Oetelaar uit. Zijn ouders zijn daarom ook ontroert wanneer zij de single horen. “Mijn moeder kon het niet droog houden”, aldus William. De zanger, die in zijn vorige singles een stoere jongens was, laat hiermee zijn andere kant zien.

De Brabander heeft bij producer Frank van Etten aangegeven dat hij een uitstapje wilde maken. Hij wijkt met de nieuwe single af van zijn vorige up-tempo singles ‘Voel jij net als ik’ en ‘Ik vind je lekker’. Frank van Etten kreeg de opdracht om een mooi lied voor zijn ouders te schrijven. Het levenslied is één van Van Etten zijn specialiteiten, dus de single was snel geboren.