Wesly Bronkhorst viert 15-jarig jubileum met eigen concert in het Amsterdamse Concertgebouw.

wesly b concertgeb“Ik kan het nog steeds niet geloven…” Wesly Bronkhorst is nog een beetje beduusd maar vooral ontzettend blij. “Het Concertgebouw! Geweldig!” Daarmee treed hij in de voetsporen van grote (wereld)artiesten: Louis Armstrong, Sting en natuurlijk André Hazes. “Geen kleine jongens,” knipoogt de zanger. “Als Amsterdams jochie droomde ik stiekem op dit podium te mogen staan. Maar ik had nooit gedacht dat dat echt zou gebeuren. Mijn droom komt tóch uit, in 2017 is het zover. Echt te gek!”

 

 

Volgend jaar zit hij maar liefst 15 jaar in het vak. En dat moet gevierd worden. Wesly: “Uitbundig en feestelijk! Uiteraard mét mijn trouwe fans. Want dankzij hen ben ik waar ik nu ben. En daarom wil ik ze ook iets unieks bieden: een ultiem concert op een bijzondere locatie in Amsterdam. Het Concertgebouw stond met stip bovenaan mijn wensenlijstje.”

Op 15 mei gaat het concert plaatsvinden. “Samen met mijn team ben ik nu al begonnen aan de voorbereidingen,” vertelt de Amsterdammer. “Want er komt veel bij kijken, zowel op creatief als organisatorisch vlak. En natuurlijk wil mijn beste nummers en hits opnemen in het programma. Ook ga ik nog een paar nieuwe nummers schrijven.”

 

Dan vervolgt hij enthousiast: “Het moet een onvergetelijk topfeest worden, van de eerste tot de laatste minuut! Op deze speciale avond zorg ik voor verschillende verrassingen. Zo nodig ik een paar muziekvrienden uit voor een gastoptreden. Wie ik daarvoor in petto heb? Dat laat ik nu nog even in het midden…”

Behalve dat het Amsterdamse Concertgebouw misschien wel de mooiste concertzaal van de wereld is, heeft het ook nog eens een ongeëvenaarde akoestiek. “Alles klinkt gewoon zo vreselijk mooi daar,” vindt Wesly. “Wat voor muziek ik er ook hoor, ik word altijd geraakt als ik ben. Ook het gebouw zelf, de klassieke inrichting, de sfeer… Ik ga er alles aan doen om ook mijn publiek te raken die avond.”

 

De kaartverkoop voor Wesly’s 15-jarige jubileumshow gaat binnenkort van start. Schrijf je nu in op www.weslybronkhorst.nl en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.