Wesly Bronkhorst laat zich opsluiten.

wesly bronkhorst veilingWesly Bronkhorst zet zich in voor het goede doel. Op 19 mei zal Wesly zich 12 uur lang laten opsluiten voor Lock me Up – Free a Girl.  Dit zal gebeuren op de Maasstraat in Amsterdam voor de deur van restaurant Michiu. Met deze actie wordt aandacht gevraagd voor Free a Girl. Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden.

Daarnaast investeert de stichting in opvang, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen, traumaverwerking en re-integratie van de slachtoffers. De afgelopen 6 jaar hebben wij bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 3.600 meisjes uit bordelen in Azië. Kunstenaar Erik de Vlieger stelt op verzoek van Wesly Bronkhorst een kunstwerk ter beschikking. Dit schilderij van 1.5 x 1.2 meter zal worden geveild via de website van Lock me Up.

 

Meer Wesly? Kijk op: www.weslybronkhorst.nl