NA VLAANDEREN OOK NEDERLAND PLAT VOOR JENNIFER BERTON? JenniferDezeNacht150

Jennifer Berton - Deze Nacht Blijf Ik Bij JouJennifer Berton is goed bezig.  Haar vorige single “Als Ik Jou Niet Heb”, een gesmaakte dance-versie van ‘If I Can’t Have You’ van Yvonne Elliman uit 1977, wist zich moeiteloos in de Vlaamse hitlijsten te nestelen.  Het lijkt erop dat, de ondertussen blonde, Jennifer zich ook dit jaar in de kijker zal zingen, want haar nieuwe single is opnieuw een poppy song getiteld “Deze Nacht Blijf Ik Bij Jou”. 

Jennifer Berton is ondertussen geen onbekende meer in de Vlaamse en Nederlandse showbizz.  Sinds ze in 2014 haar debuut maakte met “Alleen Jij” en “Die Eerste Keer”, ging het voor de West-Vlaamse Jennifer in sneltreinvaart.  Haar optreden in ‘Belgium’s Got Talent’ ging allesbehalve onopgemerkt voorbij.  Ze veranderde begin 2015 van management en ook muzikaal veranderde er één en ander. Haar single “Wat Ik Ook Doe” werd een vrolijke, dansbare en herkenbare cover van “Lay Love On You” van Luisa Fernandez uit 1978.

Dat dansbare is ondertussen haar handelsmerk geworden want ook de opvolger “Als Ik Jou Niet Heb” was een uiterst dansbare cover van “If I Can’t Have You” van Yvonne Elliman.  Het nummer werd grijsgedraaid op de Vlaamse radiostations en Jennifer besloot om voor haar nieuwe single opnieuw de kaart te trekken van de dansbare en hedendaagse sound.

Die nieuwe single is ondertussen een feit: “Deze Nacht Blijf Ik Bij Jou”. Het resultaat zou wel eens een zomerhit kunnen worden. ‘Deze nacht blijf ik bij jou’, de nieuwe single van Jennifer Berton is vanaf nu als download beschikbaar bij iTunes. (Christof Desmedt)