VERRASSENDE NIEUWE SINGLE VOOR PETER VAN DER VELDEN

Peter van der Velden - je houdt alleen jezelf maar voor de gek %5bCDS%5d largeDe in ’s Hertogenbosch geboren, maar thans in Waalwijk woonachtige 28-jarige zanger Peter van der Velden heeft een verrassende nieuwe single met als titel “Je Houdt Alleen Jezelf Maar Voor De Gek”. De single is geschreven door niemand minder dan Jeffrey Weber (zoon van Marianne Weber en bekend van vele hits van o.a. Marianne Weber, Sieneke, Stef Ekkel, Grad Damen en natuurlijk de monsterhit van John de Bever “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”).

.

 

Het resultaat is een heerlijke volkse single, die begint als ballade, maar al snel ontaardt in een vrolijke uptempo meezinger van jewelste. De productie van deze single lag in vakkundige handen van Manfred Jongenlis, die al jaren garant staat voor topproducties.

Het moge duidelijk zijn; de verwachtingen zijn hooggespannen rondom “Je Houdt Alleen Jezelf Maar Voor De Gek”, die in de komende periode ongetwijfeld veelvuldig te horen zal zijn op de radio. De videoclip werd verzorgd door Kaska Producties, welke volop te zien is op de clipkanalen.