Met “ Het verhaal van het Jochie” zet Peter Alma zich op de muzikale kaart

wal 125x124 Std [379-586]Wie zich even gaat verdiepen in de vaderlandse showbizz  komt er al snel achter dat Peter Alma een man is met de nodige muzikale ervaringen. Je mag hier gerust spreken van een allrounder. Ruim 35 jaar geleden begon Peter als drummer bij het Wouden Trio. De piraten van toen weten zich ongetwijfeld de hit “ Moord op het Meer”  ( 1985) te herinneren.

 

Maar ook solo weet hij al menig airplay te krijgen met nummers als “Grutte Hendrik ut droegeham” , “Mien geit is fuort”  e“Waarom”.  En dan nu “ Het verhaal van het jochie” een ingrijpend muzikaal verhaal van een jochie die terug denkt aan vroeger. Met deze , door hem zelf geschreven, single zal Peter Alma zich muzikaal landelijk op de kaart zetten.  Het zal hem zeker nieuwe fans opleveren.  Naast zanger is Peter in het dagelijkse leven eigenaar van een geluidsopname studio waar meerdere artiesten hun product opnemen waaronder  Evelien Alma – Gewoon Bram –Bertus en veel meer.
Peter Alma een allrounder waar we nog veel van zullen gaan horen
“Het verhaal van het jochie” is vanaf vandaag verkrijgbaar via de reguliere verkooppunten – de download portalsstreaming sites.