TOPPERS VIEREN 12,5 JARIG JUBILEUM MET KERSTSHOWS IN ROTTERDAM AHOY

toppers rdam kerstIn december van dit jaar vieren de Toppers hun 12,5 jarig jubileum. Sinds het begin in 2005 gaven zij inmiddels 40 uitverkochte stadionshows met het ongekende aantal van ruim 2.500.000 bezoekers. Sensationele getallen die het ongekende succes van de succesformatie onderstrepen.‘We zijn enorm trots en dankbaar dat ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’ in de loop der jaren is uitgegroeid tot wat het nu is’.

 

 

‘Ons jubileum gaan we op 20, 21, 22, 23 en 24 december op grootse wijze vieren met de jubileumserie ‘CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR’ in ROTTERDAM AHOY!’

Samen met jullie gaan we het echte ultieme kerstfeest vieren in een volledig omgebouwd Ahoy, voor de gelegenheid omgedoopt tot ‘TOPPERDAM’. Droom samen met de Toppers weg naar een feeëriek en nostalgisch dorp dat zich geheel in een winterse kerstsfeer bevindt. Wanneer de Toppers met hun arrenslee een tussenstop maken in Topperdam verandert het dorpje in een bruisend ‘Sing-a-Long’ kerstspektakel dat ieders verwachtingen zal overtreffen. Door de intimiteit van Rotterdam Ahoy ervaar je het typische warme kerstgevoel.

Tijdens dit winterse Jubileumfeest gaan we natuurlijk meezingen en swingen op de allergrootste kersthits uit heden en verleden en andere meezingknallers die passen in deze unieke sfeer!  Net als in ‘A Christmas Carol’ blikken we terug op het verleden, vieren we het heden en gaan we proosten op de toekomst. Tijdens Toppers in Concert ‘Christmas Party of the Year’ vieren we het ultieme kerstfeest van verbroedering en vriendschap’.
DE DRESSCODE IS CHRISTMAS RED & SNOWY WHITE.
Stel je vrienden, familie en collega’s maar alvast op de hoogte; het sprookjesachtige Toppers kerstfeest is in aantocht!

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale kerst meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, RENE FROGER en diverse Guest Stars, zorgen voor het grootst denkbare ‘Over de Top’ kerstfeest!