Tina Rosita heeft al duizend keer aan jou gedacht.

tina rosita 1000 keerTina Rosita is een ervaren Belgische zangeres die haar carrière begon via haar ontdekker Will Tura. Er volgden samenwerkingen met bekende producers en arrangeurs en samen hadden zij vele hits. Zo  werkte zij al samen met Nico Gomez, Johnny Hoes, Johnny Blenco, R. Schreijenberg en M. Hartkamp en Maria Louisa de Kind, maar ook met de arrangeurs John Van De Ven, JackVerburg, Martijn de Haeck en Frank Ferrari.

Dit resulteerde in een mooie erelijst:
– 57 singles, 4 lp’s en 14 cd’s
– 21 noteringen in de Vlaamse Top Tien
– 38 tv-optredens in Nederland, België, Spanje en Duitsland

Ook tourde ze drie jaar lang met Koos Alberts door de theaters in Nederland. In Spanje was ze regelmatig live te horen in een groot vakantiepark en ook in Nederland en België presenteerde ze talloze live-shows waar zij samen te horen was met haar muzikale collega’s.  Haar agenda staat de komende maanden alweer bomvol leuke optredens in zowel Nederland als België.

Eind 2013 bracht Tina Rosita de single ‘Rozen uit het Zuiden’ uit en dit nummer was op talloze radiostations te horen. In 2015 volgde ‘Stel me nu geen vragen’, waarbij haar vaste tekstschrijfster Maria Louisa de Kind het nummer ‘A man without love’ van Engelbert Humperdinck van een mooie Nederlandstalige tekst voorzag.

Haar nieuwe single is een dubbele single met twee topnummers:  ‘Duizend keer aan jou gedacht’ en ‘Bij alles wat ik doe’. Wederom met medewerking van een koor en trompettist, die deze singles tot pareltjes maken.