TEMMING & TEMMING – ZOMERLIEFDE

Temming & Temming  2 - ZomerliefdeHet hing al vele jaren in lucht maar op de drempel van de zomer van 2016, hebben broer en zus Danny en Erna Temming dan toch eindelijk hun eerste duetsingle opgenomen: “Erna ging naar links en ik naar rechts op een T-splitsing, maar ooit zouden we elkaar bij een rotonde weer tegenkomen”, zo laat Danny weten. Hij is de enige zoon van de Utrechtse familie Temming dat naast vader en moeder, ook uit vier dochters bestaat.

 

Als Jan Verhoeven een vervangster zoekt voor Marianne Weber bij Het Holland Duo, vindt hij in Erna een waardig opvolgster die hem uiteindelijk zo’n 13 jaar lang zou flankeren. Zowel Erna als Danny zijn echter alweer jaren als soloartiesten actief met diverse singles als gevolg. Daarnaast hebben zij ook al menig podium samen gedeeld.. als duo dus! “Als wij samen optreden, hebben wij daar zoveel lol en plezier in, en dat stralen we dan ook uit op het podium”, aldus het nieuwe duo dat zich voorstelt als: Temming & Temming.

 

Via Nationale Artiesten Parade brengen zij hun eerste single ‘Zomerliefde’ op de markt. Het liedje is een bewerking van ´Sausalito´ van Rosy & Andres waarvoor Femke Reuvers de Nederlandse tekst voor haar rekening nam. Frank Verkooyen zorgde voor de productie van de single waar op viool Rebecca Borchert, op accordeon Daniel Metz en Marcel Fisser op gitaar zijn te horen. “Buiten dat onze stemmen fantastisch kleuren samen, hebben wij geprobeerd om een eigen sound te creëren”, zo vertelt Erna, waarop Danny aanvult: “Wij denken dat er op dit moment vraag is naar een leuk en verfrissend duo”. Het Utrechtse tweetal heeft lang toegewerkt naar dit bijzondere moment. Middels hun zonnige, vrolijke en bruisende debuutsingle ‘Zomerliefde’, laten Temming & Temming zien en horen, dat zij klaar zijn voor een mooie en gezellige muzikale toekomst samen. In 2017 staat het debuutalbum gepland te verschijnen kortom, van dit nieuwe duo met compleet eigen sound, gaat u nog véél meer horen!