Superster voor Edsilia Rombley bij RTV OOST.

edsilia als jij meNa enkele weken in de eigenwijze hitlijst van RTV OOST te hebben gestaan, heeft de single ‘Als Jij Me Belooft’ van Edsillia Rombley deze week de hoogste positie behaald in onze lijst. Sta je op die plek, dan krijg je de titel ‘Superster’.

 

Na een succesvolle start van haar theatertour Mama Sings brengt Edsilia Rombley op 11 maart 2016 haar nieuwe single Als Jij Me Belooft uit. De single, geschreven en gecomponeerd door Tjeerd P. Oosterhuis en Allan Eshuijs, is haar op het lijf geschreven. Het onderstreept op speelse wijze het centrale thema van haar theatertour waarmee Edsilia tot en met mei 2016 in de Nederlandse theaters staat.

Als Jij Me Belooft gaat over een hardwerkende moeder met een druk leven die het boven alles leuk wil hebben en houden met haar man. Een situatie die voor de zangeres op dit moment erg herkenbaar is. Edsilia: “Ik ben gezegend met twee mooie dochters, een leuke man en mijn werk dat ik dit jaar alweer 20 jaar met veel plezier doe. Net als veel vrouwen wil ik graag alles tegelijk kunnen doen. Er zijn voor mijn kids, een mooie show geven, er goed uitzien. En het gezellig hebben met mijn man natuurlijk. Door die alledaagse hectiek kom ik vaak in situaties terecht die heel grappig zijn en volgens mij voor veel stellen erg herkenbaar. Het leek me daarom een mooie rode draad voor mijn theatershow Mama Sings en de nieuwe single.”