Single nieuwe jonge zanger uit Volendam Kevin Koning; “Jij Bent Als De Lente”

kevin koning jij bentZo nu en dan staat er een nieuw jong talent op, zo iemand is de leuke, jonge zanger Kevin Koning. Kevin is geboren en getogen in Volendam en heeft daar de muzikale genen meegekregen. Johnny Sap, manager en directeur van Studio One Records in Enschede, zag meteen het talent: ‘Kevin heeft de juiste uitstraling, goeie looks en stem’.

 

Het team van Studio One heeft besloten om te gaan bouwen aan een prachtige muzikale carrière voor deze Volendamse zanger. ‘Een jong talent waar wij heel blij mee zijn’. De vrolijke single “Jij Bent Als De Lente” is geschreven door Justin Pieplenbosch, Bram Koning en Johnny Sap. Justin Pieplenbosch en Johnny Sap tekenden voor de productie. Er is ook een videoclip opgenomen in Kevins woonplaats Volendam.

De single is vanaf nu overal te downloaden.