Sheréna laat ons niet langer “ Wachten op de Zomer”

sherena wachten op de zomerDat er in Nederland zangtalent rond loopt is een open deur intrappen maar dat Brabant wel erg veel van deze muzikale groei diamanten kent is wel opvallend. Onder de rook van Eindhoven ligt het pittoreske Valkenswaard en daar komt het zang talent  Sheréna  vandaan.  “ Wachten op de Zomer” ( en wie doet nu niet) is de titel van haar single. Voor velen een eerste kennismaking maar zeker niet de laatste want  Sheréna  heeft grote muzikale plannen voor de komende periode.

Met “ Wachten op de Zomer” heeft ze een lekker in het gehoor liggend zomers nummer dat zeker door velen omarmd gaan worden. Deze single zal niet beperkt blijven tot de radiozenders binnen provincie grens maar zal daar ver buiten gaan en het zullen de klanken van deze zomers single uit menig box galmen en op menig radiostation te horen zijn en het zal deze sympathieke Brabantse vele nieuwe fans opleveren.  Blijf haar volgen via facebook of haar website www.sherena.nl