RUDY DE WIT TERUG MET DIJK VAN EEN SINGLE

Stramien Wallet“Je Bent Verleidelijk” is alweer zo’n heerlijke single van Tilburger Rudy de Wit, die met titels als “Sweet Love” en “Ga Met Me Mee” heuse klassiekers op zijn naam wist te zetten. Wederom is gekozen voor een bewerking van een legendarische klassieker, en dit keer viel de keuze op Tom Jones’ “It’s Not Unusual”, welke door producer Manfred Jongenelis in een heerlijk zomers “Mambo Nr. 5”-achtig jasje gegoten is.

Dit in combinatie met het prettige en herkenbare stemgeluid van Rudy de Wit heeft geresulteerd tot een oergezellige en bloedcommerciële single.

Hiermee bewijst Rudy de Wit wederom dat hij tot een van de meestbelovende Nederlandstalige artiesten van dit moment gerekend mag worden, waar we in de toekomst nog veel van zullen horen.  Inmiddels heeft Rudy al een hele rij hits op zijn naam staan, en binnenkort kunnen we zonder twijfel “Je Bent Verleidelijk” aan dat indrukwekkende lijstje toevoegen.De komende maanden zal Rudy dan ook weer veelvuldig te horen zijn op de diverse radio zenders en te zien zijn tijdens zijn vele optredens in het land.

Cannonball Media produceerde de videoclip van “Je Bent Verleidelijk” welke volop te bewonderen is op de clipkanalen.