RTV OOST Familiedag in de Waarbeek.

waarbeek marita 2 Zin in een lekker dagje uit? Kom dan 12 juni naar Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo!! RTV Oost organiseert dan in samenwerking met Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo voor de vijfde keer een speciale dag voor onze kijkers en luisteraars. Het attractiepark staat die dag weer exclusief ter beschikking van onze gasten, met gratis entree van het park en gebruik van alle attracties! Bekende gezichten en stemmen van RTV Oost assisteren bij de attracties en we maken die dag vanuit de Waarbeek radio- en televisieprogramma’s. Ook zullen er diverse artiesten komen optreden.

 

Donderdag 2 juni wordt in het Radio Oost programma Goeiemorgen Overijssel om 10.30 uur het startschot gegeven voor het bestellen van de gratis kaarten. Bestellen kan dan via www.rtvoost.nl/waarbeek, maximaal 4 kaarten per persoon, er zijn 3.500 kaarten beschikbaar. Vorig jaar waren de kaarten binnen enkele minuten uitverkocht, je moet er dus wel snel bij zijn, want op=op.

Familiepretpark De Waarbeek
De Waarbeek is al sinds jaar en dag het gezelligste dagje uit van Twente. De nostalgische attracties voldoen aan de meest moderne veiligheidseisen en maken het park tot een speelparadijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Samen met Twekky, Jerry Glitter en Hetty Confetti beleven ze met hun ouders, opa’s en oma’s een geweldig dagje uit!

waarbeek Marita1