RON BESSELINK VIERT 10-JARIG JUBILEUM MET SINGLE “NEE, JIJ KAN MIJ NIETS LEREN (ZONDER PROBLEMEN)”

Ron Besselink Nee JijMet “Nee, Jij Kan Mij Niets Leren (Zonder Problemen)” meldt Ron Besselink zich weer met een heerlijke nieuwe single. Met een nieuwe platenmaatschappij (Hit It! Music) en een nieuwe producer (Mario Veltman) maakt Ron hiermee een volgende stap in zijn carrière, die 10 jaar geleden begon na het winnen van het “Bossche Levenslied” in 2006. Hiermee viert Ron zijn 10-jarig artiesten-jubileum, welke gepaard gaat met een groots opgezette Jubileums- en Releaseparty op 29 mei a.s. in Café De Sjang in ‘s Hertogenbosch.

“Nee, Jij Kan Mij Niets Leren (Zonder Problemen)” is een bewerking van een oude albumtrack van André Hazes. De single begint als een ballade, om al snel om te slaan in een heerlijke uptempo meezinger van de bovenste plank. Naar verwachting zal deze single dan ook binnen de kortste keren veelvuldig te horen zijn op de radiostations en in de kroegen en feesttenten.

Een  passende videoclip draait volop op de clipkanalen. (www.ronbesselink.nl)