Reynald Maduro “Vier het Leven mee”

Reynaldo Maduro - Voorkant hoes“Kom, vier het Leven mee, Carpe Diem, pluk de dag!”. Dit is de boodschap die ik met dit lied aan iedereen wil meegeven. En ik zou graag met zowel het vrolijke liedje als met de vrolijke clip een ieder op weg willen helpen naar het Genieten met hoofdletter G. Zingend, Dansend en Genietend het zomerseizoen 2016 in!

 

Onze tijd met elkaar is dusdanig kort, dat ik ’t graag in liefde en vrolijkheid doorbreng. Vandaar dit lied “Vier het Leven mee”. Vier het Leven mee maakt tevens onderdeel uit van mijn project “Love through Art”. Met dit project wil ik de liefde d.m.v. kunst in al zijn hoedanigheden (muziek, zang, dans, schilderen, beeldhouwen, gedichten, culinair, etc) naar de mensen brengen.

 

Wie is Reynaldo Maduro?

Reynaldo is een singer/songwriter en entertainer pur sang. Met zijn authentieke charme en top zangkwaliteiten weet hij altijd zijn publiek te bekoren. De grootste kracht van Reynaldo ligt in het geven van ’n speciaal gevoel aan zijn publiek. Het gevoel van liefde. Reynaldo heeft vele composities in diverse stijlen en talen achter zijn naam staan. Stuk voor stuk pronkjuweeltjes! Deze stijlen en talen worden tot in de perfectie beheerst. Het ligt in de bedoeling om deze liedjes t.z.t. uit te brengen.

 

 

 

Note: korte vertaling van het stukje in Papiamento

 

“Kom in m’n armen, m’n lief”

“Kom, kus mij zachtjes op mijn wang”

“Kom, omhels me, mijn lief”

“Kom, laat ons genieten van onze liefde”