RAYMON HERMANS BREIDT SUCCES VERDER UIT MET NIEUWE SINGLE “FENOMEEN”

HOESJE_Fenomeen-DR(lijnen)V2DR2“Fenomeen” is de splinternieuwe single van de sterk opkomende en veelbelovende RAYMON HERMANS. Met de release van de vorige twee singles “Hypnose” en “M’n Favoriet” kwam de carrière van Raymon in een stroomversnelling terecht. Deze singles behaalden zeer hoge streams op Spotify en views op YouTube, en bleken regelrechte hits in het land. Dit heeft geresulteerd dat  RAYMON HERMANS een steeds breder publiek bereikt en zijn populariteit met de dag groeit.

Inmiddels heeft Raymon Hermans door heel Nederland boekingen (Twilight Entertainment) en wordt zijn fanbase steeds groter. De nieuwe single “Fenomeen” is, net als zijn voorgangers, wederom een uptempo en aanstekelijke track, geschreven door Raymon Hermans en i.s.m. Harald Queens geproduceerd. Hiermee wordt de ingeslagen succeskoers voortgezet, en maakt Raymon de hooggespannen verwachtingen meer dan waar!