Quincy trots op nieuwe single

quincy laatQuincy is trots op zijn nieuwe single ‘Laat vannacht je deur maar open’: “Deze plaat is goed te gebruiken in het land en om te draaien in de kroegen”. Het is een frisse up-tempo song die, net als de vorige singles, geschreven is door Bram Koning.

 

Quincy weet zeker dat ‘Laat vannacht je deur maar open’ goed opgepakt gaat worden in het land en in de horeca. Hij is er dan ook erg trots op. “Ik heb ook een mooie videoclip opgenomen voor de nieuwe single”, vertelt de enthousiaste zanger. Dat maakt het hele plaatje compleet.

De nieuwe single is geschreven door Bram Koning, die ook verantwoordelijk is voor de vorige single: ‘Ben je morgen nog van mij’. De nieuwe single is een waardige opvolger en een lekkere zomerse plaat. De afgelopen week was er volop zon in Nederland, dus hét moment om ‘Laat vannacht je deur maar open’ te lanceren.