PERRY ZUIDAM- LAAT ME VRIJ

Perry Zuidam laatMet zijn vorige single “Ik werd geboren zonder het te vragen” heeft Perry Zuidam veel airplay gehad bij de diverse radio zenders, zowel in Nederland als in België. Zijn nieuwe single “Laat me vrij” zal ongetwijfeld weer veelvuldig te horen zijn de komende tijd. Het nummer is geschreven door Olav Hesselmans en de opname worden weer gemaakt in studio ’69 in Zegge,met als producer Laurens van Wessel.
Dat Perry een vaste waarde is in de muziekwereld blijkt wel uit de vele optredens die hij jaarlijks doet. Dat varieert van Theaters, ouderen shows, feesttenten enz… Als beroepsartiest weet Perry zich in deze woelige wereld van entertainment uitstekend staande te houden , hetgeen iets over zijn kwaliteiten zegt. Het zal ons dan ook niet verbazen dat Perry Zuidam met deze nieuwe single “Laat me vrij” weer een stap hoger zal komen als allround zanger/entertainer.