Nieuwe single van Die Spatzl

 

Die SpatzlVorig jaar op 28 november 2015 jl. waren „Die Spatzl“ deelneemsters aan het begeerde Schlager & Volksmusik Wettbewerb genaamd Schlagerdiamant te Wenen in Oostenrijk. Alvorens hun deelname werden hun muzikale nummers beoordeeld door een gerenommeerde jury om te horen of deze nummers daadwerkelijk finale waardig waren.

 

Schlagerdiamant wordt georganiseerd door Alpin Media (www.alpin-media.at).

 

Als eerste en als enigste Nederlandse deelneemsters waren „Die Spatzl“  vertegenwoordigd in de Finale van Schlagerdiamant, waarbij ze in de categorie Schlager de eerste plaats behaalde. Met deze overwinning op zak mochten „Die Spatzl“ twee geheel nieuwe zangnummers gaan opnemen bij de zeer bekende Ritt Sound Studio te Oostenrijk. Welke tevens ook vanuit Ritt Sound gepromoot gaan worden in de landen Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland.

Als primeur voor geheel Nederland presenteren wij u het eerste nummer met de titel; “Holland Mädels geben Gas” vanaf nu verkrijgbaar in de reguliere cd speciaalzaken – de downloadportals en natuurlijk te horen via de diverse streamingssites

Geschreven door: Peter & Gaby Wessely  /  Gecomponeerd door: Hannes Marold.