NIEUWE SINGLE MARLOUS HIT OP YOUTUBE

walletNa een wat stillere periode keert de mooiste zangeres van Nederland, Marlous, terug met een perfecte zomersingle “Er Komt Een Andere Tijd”. Marlous schreef deze single zelf met behulp van producer Kees Tel en Casper Janssen (Dennis Jones). Het resultaat is een heerlijke song die na één keer beluisteren niet meer uit het hoofd gaat.

Marlous zou Marlous niet zijn als deze single niet begeleid zou worden door een prachtige videoclip. Marlous benaderde de knappe Ayse, deelneemster van het RTL5 TV programma Temptation Island. Dit mede omdat de tekst van “Er Komt Een Andere Tijd” het verhaal vertelt van Ayse, wiens spraakmakende relatie met de overspelige Haroon tijdens het TV programma op de klippen liep. De videoclip is inmiddels alweer een YouTube hit.

De mooie Marlous kan ondanks haar jonge leeftijd al terugblikken op een mooie carrière. Met singles “Als Hij ’s Nachts Piano Speelt”, “Jij Alleen Jij”, “Ik Spreid Nu Mijn Vleugels Uit”, “Je Zeurt Teveel, “Verboden Liefde” en “Bedankt Voor Jouw Liefde” wist Marlous diverse hitnoteringen te behalen. Haar debuutalbum “Ik Voel Me Goed” (2011) stond wekenlang in de Album Top 100, evenals het in 2012 verschenen tweede album “Verslaafd Aan Muziek”, met daarop de hits “Laat Mij Nu Nooit Meer Alleen” en “De Dag Is Voorbij”.

Marlous dankt haar bekendheid o.a. aan haar eigen “real-life” soap. Ze maakte haar opwachting in diverse grote TV programma’s. Haar videoclips zijn, mede dankzij Marlous’ mooie en opvallende verschijning, regelrechte hits op YouTube. In 2010 was ze één van de vijf deelnemers van het Nationaal Songfestival, waar ze het liedje “Ik Ben Verliefd (Sha La Lie)” zong. Dit leverde haar veel bekendheid en publiciteit op.