Nieuwe single Jacco “In een seconde” vervolg van cover Avond (Ik geloof)

JaccoIneensecondeWebsite“In een seconde” de nieuwe single van Jacco is 24 April online gegaan. De single is geproduceerd door Velibor Weller en is en cover van de Duitse Herbert Gronemeyer die in 1984 met Mambo de duitste hitlijsten veroverde. Velibor arrangeerde het nummer opnieuw naar de wensen van Jacco. Dit resultaat is een zomerse feel good single. 

In 2015 kwam Jacco met een cover van Boudewijn de Groot waar ook een reactie van Boudewijn uit kwam :

Hallo Jacco,

er zijn inmiddels heel wat covers gemaakt van AVOND, en ik kan je in alle eerlijkheid zeggen dat dit een van de beste is. Mooi arrangement, goed gezongen en zo te horen recht uit het hart. Ik zet hem in mijn favorietenljstje in iTunes. Dank je wel en veel succes.

“In een seconde” gaat over een prille relatie waarin je “In een Seconde” bij iemand wilt zijn! Dit gevoel kent “bijna” iedereen en ook het refrein meezing gehalte is erg groot.

 

https://www.youtube.com/watch?v=9Lm3VrpUseU&feature=youtu.be