Nieuwe single Helen Liebers doet verlangen naar de Griekse stranden

helen persHelen Liebers is geboren en getogen in Groesbeek Al in haar jeugd stond vast dat muziek haar leven zou gaan bepalen. Ze komt uit een muzikale familie. Haar vader Wim Liebers was de frontman van het bekende orkest The Sunstreams. Vanaf haar 12e jaar maakte zij deel uit van het trio The Moonlights.

 

In 1993  werden zij ontdekt door Ad Kraamer, producer van vele bekende artiesten. Zij maakten een aantal CD singles en albums en verschenen regelmatig op radio en TV.

Na 33 jaar samen te hebben gewerkt als trio besloot Helen solo te gaan. Geen verkeerde beslissing blijkt nu. Want zij is een veelgevraagde zangeres geworden wat zij mede te danken heeft aan haar veelzijdige repertoire, maar ook aan haar unieke stemgeluid.

Vanaf 2013 ging zij weer samenwerken met Huub Arents, de man die vanaf 1993 met The Moonlights had gewerkt en o.a. 2 CD albums voor hen produceerde. In 2013  verscheen haar debuut “CD single “Laguna d’amore”  en daarna haar eerste solo album “Mijn Gevoel “die zeer goed ontvangen werd. De liedjes van het album werden geschreven door Helen zelf, Huub Arents en Dick van Altena. Samen met Dick van Altena verscheen op het album tevens een prachtig duet. In 2015 verscheen haar single “Als een vogel die zweeft”.

In 2015 maakte zij een prachtig Kerst album samen met trompettist Leo Wijnhoven. Van dit album is een 30 minuten durende TV special gemaakt, opgenomen in het Bijbels museumOrientalis Heilig landstichting.

 

Nieuwe CD single.

Onlangs verscheen haar nieuwe CD single “ Kom terug”. Een zomerse liedje die je met zijn gitaren en mandolines doet verlangen naar de warme witte Griekse stranden. Het lied werd wederom  geschreven door Huub Arents en Helen. Tom Meuwese tekende voor de opname en het arrangement. Uitgebracht bij: Arents Music. Track 2 is “Hoor ik weer Mississippi” dat afkomstig is van haar album “Mijn Gevoel”. De single is ook verkrijgbaar bij alle downloadportals.