Nieuwe single Frans Duijts.

frans duijts het mooiste‘Het Mooiste In Je Leven’ is de nieuwe single van Frans Duijts. De clip is vandaag online gegaan. Wie de nieuwste single (en nog veel meer hits van Frans)  live wil horen in onze provincie, kan volgende week naar Almelo komen; 

 

Frans Duijts toerde al enige jaren door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Een baan waar hij, naast zijn werk bij het familie sloopbedrijf Duijts, toevallig in rolde. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en kan de volkszanger zijn eerste jubileum vieren na 5 albums uitgebracht te hebben en vele awards en verschillende prijzen in ontvangst te hebben genomen. Dit wordt een avond uit om nooit te vergeten! Dans en zing mee met de bekende hits van de goedlachse volkszanger Frans Duijts!

Kaarten ; https://www.prestonpalace.nl/evenement/237/frans-duijts/13-05-2016