Nieuwe single Fadim “De Koelkast”

Fadim voorkant hoes De Koelkast“ADYA & Fadim”, het tweede album van jonge spring-in ’t-veld Fadim verscheen tijdens de recentste kerstperiode, belandde al snel erna in de top 10 en houdt vandaag nog stevig stand in de Ultratop album charts ! De rode draad door het album… een variatie aan muziekstijlen, tot in de puntjes uitgewerkt en geproduceerd door ADYA en muzikaal akoestisch ingespeeld door het ADYA Classic Orchestra dat garant staat voor de beste muzikanten geselecteerd uit een 15-tal verscheidene landen!

 

De zomer staat inmiddels voor de deur, tijd voor een nieuwe single moeten Fadim en z’n manager Adriaan Van Landschoot gedacht hebben… en die vonden ze in deze ‘De Koelkast‘. Een erg zomers klinkende song met een opmerkelijke titel maar als je ‘m hebt gehoord staat het catchy refreintje ‘Steek Je Hoofd In De Koelkast…‘ voor eens en altijd in je geheugen gegrift.

De videoclip is al even opmerkelijk te noemen maar illustreert de songtekst op schitterende wijze.

Dat Fadim garant staat voor het perfect vertolken van een variëteit aan Nederlandstalige songs is ondertussen algemeen bekend, ook met deze single heeft hij weer gestreefd naar een vlot mee te zingen en pretentieloze Vlaamse productie.