Nicolette Van Dam en Tim Douwsma nieuw presentatieduo.

1234SBS 6 komt in het najaar met een nieuw soort talentenjacht. In The Next Boy/Girl Band wordt gezocht naar een nieuwe boyband en een nieuwe girlband. In de show strijden een jongens- en een meisjesband tegen elkaar. De belangrijke vraag in de competitie is welke band het meeste succes boekt.

 

Aan de show, bedacht door John de Mol, werken namen mee als Sony Music, 8Ball Music en producer John Ewbank.

SBS heeft gekozen om de presentatie van deze grote talentshow The Next Boy/Girl Band in handen te geven van Nicolette en Tim. Nicolette brak al op jonge leeftijd door en heeft inmiddels talrijke programma’s gepresenteerd, zoals Ik wed dat ik het kan!, Achmea Kennisquiz, Help, ons kind is te dik en Door het oog van de naald. Ook acteerde ze in films en series zoals Zoop, Assepoester en De Club van Sinterklaas. Zij is een van de meest populaire Nederlandse vrouwen op social media. Tim’s muziekcarrière ging van start met zijn deelname aan het SBS6-programma So you wanna be a popstar. Sindsdien heeft hij tien singles uitgebracht en speelde hij in de musical Grease. Binnenkort acteert hij in de serie Nieuwe tijden.

Bron; SBS6