Nacht naar nacht voor Maurice Fermont

maurice fermont nachtOp 18 mei verschijnt de nieuwe single “Nacht na nacht”, van Maurice Fermont. Het betreft een splinternieuwe single met diverse zomerse invloeden, die toch de ‘sound’ van Maurice herkenbaar maken. Samen met Peter van Nierop van Strictly Music is Maurice aan de slag gegaan. Het doel: Middels een lekkere zomersingle Nederland kennis laten maken met Maurice Fermont.

 

Wie is Maurice Fermont? Maurice is een echte duizendpoot. Na zijn studie “International Event Music and Entertainmentstudies” richting commerciële economie, heeft hij zich gestort op zijn zangcarrière. Naast zijn zangcarrière (hij is een van de meest geboekte artiesten uit Limburg), is hij tevens werkzaam als docent economie, en is hij een echt familiemens. Ook is hij nu nog geregeld als DJ te vinden in zowel nationale als internationale clubs en discotheken. Minstens opvallend, toch?

Waarom hoort u nu pas van Maurice? Dat is simpel: Een muziekcarrière moet je goed op de kaart zetten. Dus ga je op zoek naar een team dat je feilloos aanvoelt, en waarmee je carrière een echte boost krijgt. Toen Peter en Maurice afgelopen december met mekaar in contact kwamen, was het duidelijk: Dit is de match!

De komende tijd zal Maurice regelmatig in de studio zijn te vinden voor het componeren van vervolgsingle. Uiteraard is “Nacht na nacht” te downloaden via de bekende download portals.