MIKE ‘Als ik ga’

mike als ik ga“Als Ik Ga” van Mike gaat over de onvoorspelbaarheid van het leven. Een ding staat echter vast: de liefde zal de dood overstijgen. Het nummer zet in met een rustige pianopartij. Geleidelijk neemt de gitaar de bovenhand om te eindigen met een korte maar prachtige gitaarsolo. Eric Melaerts (Soulsister)  verzorgde het gitaarspel en dat is ook duidelijk te horen.

 

In het verleden heeft hij reeds tal van instrumentale nummers uitgebracht zoals Shania, geschreven voor zijn dochtertje. Een compilatie met instrumentele nummers waaronder enkele gekende klassiekers zag het daglicht onder de Naam ” Instrumental The best of”. Daarnaast kwam hij met humoristische bewerkingen van gekende pop en rock nummers zoals “Me Wuf Is Weg” en ” De ma van m’n Schoonma” .

Dit keer gaat hij de gevoelige toer op met ” Als Ik Ga”. De meesten onder ons kennen Mike ook als DJ Mike, een van de pioniers van de vrije radio. Hij is tevens de drijvende kracht van de studio Mike top 40 en tipparade.