MATTHIJS KONING gaat opnieuw voor DEZE AVOND , nu wel 2.0

matthijs koning deze avond 2.0Runner-up bij de talentenjacht van Oosterhout-Live in 2011, genomineerd als Beste Nieuwkomer in 2013 bij Sterren.nl, 7 van zijn singles kregen een notering in de GFK-TOP100, optredens op de grote podia van ons land waaronder die van de Tros Muziekfeesten en die van het Gelredome bij het Mega-Piratenfestijn. Dit en meer in een notedop over de succesvolle carrière van Matthijs Koning van de afgelopen vijf jaar.

 

De 24-jarige zanger, geboren, getogen en woonachtig in het Brabantse Oosterhout, maakt nu in 2016 een even verrassende als spectaculaire move op muzikaal vlak…

 

In 2012 verscheen, in de bekende Matthijs Koning-Nederpopstijl, de single ‘Deze Avond’ dat uiteraard is terug te vinden op zijn in dat jaar uitgebrachte debuutalbum: ‘Matthijs Koning’. Deze track groeide uit tot één van zijn meest geliefde liedjes. Toen Frank Verkooyen met het idee kwam het in een reggeaton-versie opnieuw uit te brengen, was Matthijs meteen enthousiast. “Een mateloos populaire muziekstijl op dit moment”! De remake ‘Deze Avond 2.0’ getiteld wordt door de kenners nu al heel goed ontvangen. “Ze vinden het zelfs leuker dan het origineel”, zo laat Matthijs enthousiast weten. De verwachtingen zijn dus hooggespannen. Wie weet groeit ‘Deze Avond 2.0’, uitgebracht via Nationale Artiesten Parade wel uit tot een hele verrassende zomerhit?!