Martin van Waveren brengt 3e single uit

martin van wavMet de release van “ Zoals hun zoals haar” staat de teller op 3 als het gaat om uitgebrachte single van de uit Vledder afkomstige zanger Martin van Waveren. Afgelopen weekend is het nummer officieel verschenen  en vanaf deze week verkrijgbaar via de reguliere handel – streaming sites en download portals. Het nummer wat een Nederlandse tekst heeft gekregen van Adriaan Drost en opgenomen is bij AV Producties, de studio van Arjan Venemann.

 
ZOALS HUN ZOALS HAAR is een nieuwe stap in de nog prille carrière van Martin van Waveren maar het is een grote stap voorwaarts. Met dit nummer zullen er wederom nieuwe muzikale deuren open gaan en zullen er zich meer mensen gaan binden en verdiepen in zijn muzikale kwaliteiten. Martin van Waveren  houdt je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen via zijn facebook.