“LIEFDE ZONDER BEROUW” GEVOELIG LEVENSLIED VOOR ZANGERES RIKA

rika liefdezonderberouw_front_ver3Met “Liefde Zonder Berouw” presenteert Rika haar splinternieuwe single. Het betreft een prachtig en gevoelig levenslied, geschreven en geproduceerd door de succesvolle producer Gerto Heupink. Rika, geboren in 1963 in Nieuwe Pekela, begon jaren geleden enkel voor de grap met zingen op een feestje bij vrienden. Hier ontdekte Rika haar liefde voor het zingen en het een en ander leidde tot diverse optredens in het land.

De behoefte naar eigen repertoire zorgde ervoor dat Rika enkele singles opnam, zoals “Het Is Een Mooie Dag”, “Laat Mij Nu Niet Alleen”, “De Oude Zwerver” en het prachtige duet met Coen Laning “De Zon Gaat Schijnen”. Hiermee wist Rika veel airplay te vergaren op de vele radiostations in Nederland en Vlaanderen.

Sinds 2011 runt Rika haar eigen evenementenbureau HBR Evenementen, waarmee ze veel samenwerkt met diverse collega’s uit het vak zoals Lucas & Gea, Chris de Roo, Coen Laning etc.

De single “Liefde Zonder Berouw” is een volgende stap in de carrière van Rika, waarmee ze ongetwijfeld weer veel harten voor zich zal winnen. De videoclip is inmiddels te zien op de clipkanalen.