Kreet uit het hart van Patrick Willemse; Zeg Mij Niet

Patrick Willemse - voorkant hoes Zeg Mij Niet“Ik laat ze maar praten die mensen…” Patrick Willemse rekent af met de gemakkelijke manier waarop mensen zonder kennis van zaken oordelen over anderen. “Kijk naar je eigen”, zingt hij in zijn eerste ballade na al zijn vrolijke repertoire. “Ik heb voor mezelf gekozen, ik zoek en ik volg mijn eigen weg.”

 

 

Op donderdag 12 mei wordt zijn nieuwe single ‘Zeg Mij Niet’ gelanceerd in Café Het Raedthuys in Bussum. Vanaf 19.00 uur kan iedereen zien en horen hoe Patrick Willemse zijn eigen weg heeft gevonden, ook in zijn carrière.

Hans Louws schreef de tekst en muziek en gebruikte onvervalste straattaal om zijn woorden kracht bij te zetten. Dat is precies zoals Patrick het voelt en dan ook vol overtuiging zingt. “Mensen kletsen maar wat, kijk naar je eigen man, voordat je een oordeel velt…”

Patrick ondervond wat veel mensen helaas meemaken: vrienden bleken geen vrienden meer te zijn toen Patrick het roer van zijn leven omgooide. Gemakkelijk was het niet en dat is dan ook de reden dat Patrick Willemse met zijn nieuwe single iedereen die kiest voor het leven, een hart onder de riem wil steken.

Met Patrick gaat het steeds beter. Niet alleen wordt hij vaak gevraagd op te treden, ook heeft hij zijn grote liefde Jolijn ontroerend oprecht tijdens een party met meer dan 1000 gasten ten huwelijk gevraagd. Studio 21 in Hilversum was 22 april jongstleden het decor voor zijn huwelijksaanzoek. In Café Het Raedthuys in Bussum mag iedereen op 12 mei meevieren dat  Patrick en Jolijn samen verdergaan. Dit dreamteam is happy met elkaar en met wat ze samen ondernemen. Ze wonen op het lucky number twee maal zeven (77) en ze gaan trouwen op 7-7-2017.

Kijk gauw naar het filmpje op Facebook waar te zien is hoe Patrick voor Jolijn op zijn knieën gaat! Het was in twee dagen tijd meer dan 25.000 keer bekeken.

(Link naar het filmpje: https://www.facebook.com/Patrickwillemsezingt/)

 

Tekst en Muziek – Hans Louws

Productie en arrangement – Laurens van Wessel

Opname – Studio‘69, Wesco Productions, Zegge

Gitaar, keyboards en accordeon –  Laurens van Wessel

Koor – Mèrice van den Berg, Ingrid Simons, Laurens van Wessel

Mastering – Q-point Hilversum

Ontwerp en Fotografie – Jolijn Knikman

Plug en Radio en TV promotie – Nel van Olm

Uitgever – WKEntertainmenT

Boekingen – +31(0)35 52 30 8 20