KOOS ALBERTS & PIERRE VAN DAM in duet; “ECHTE VRIENDEN”

koos alberts en pierre van damEen even opvallend duo, als misschien ook vanzelfsprekend. Muziek en de klank van hun stem, hadden al jarenlang hetzelfde timbre en vele raakvlakken…………..Eigenlijk, misschien ook logisch. Het zijn volle neven, met dezelfde passie en liefde voor muziek. Nooit eerder kwam het tot een duet, en gelukkig hebben zij elkaar muzikaal omarmt en zijn zij de studio ingedoken om een lang gekoesterde droom tot uitvoer te brengen.

 

 

Wat een heerlijk resultaat ! Het sentiment is meteen herkenbaar, omarm je als liefhebber van het Hollandse Lied, en wordt je meegenomen in Zomerse klanken met Levenswijsheden in de tekst. Zowel Muziek – Tekst als ook de Productie is gedaan door Emile Hartkamp & Norus Padidar, die ook beiden verantwoordelijk zijn voor beide solo carrieres.

Echte Vriendschap,………Een Passie, de Muziek………..terug te horen in hun duetsingle ‘ECHTE VRIENDEN’