John Enter op zoek naar betekenis van Hoenapaloe bij nieuwe single

John Enter - HoenapaloeWie kent niet de zanger/entertainer John Enter. Onlosmakelijk verbonden met het blauwe hoedje en altijd een single met humor. Als het niet de teksten/ titel  zijn dan zeker de hoes. Want wie kent niet “ Twee haren op mijn borst” en het spraakmakende “Josefien”. Met die laatste  scoorde hij nationale airplay bij Veronica – 3FM en BNN. Ook met zijn winterhit “Als het sneeuw twee meter hoog is” wist deze zanger/entertainer menig hitlijst te behalen in Nederland en Vlaanderen.

 

De zomer van 2016 brengt een nieuwe single . “HOENAPALOE” is de titel en zoals vaker voorgekomen weet John niet waar dat voor staat. In de ruim 3 minuten die het nummer duurt, zal hij diverse pogingen ondernemen om achter de betekenis van het woord te komen. Een wederom typisch John Enter nummer opgenomen bij (en onder leiding van) Arjan Venemann. Voor de mix is verantwoordelijk Hans Aalbers.  Laat de zomer maar komen en wie weet wordt het er een met een hoog HOENAPALOE gehalte