Jersey – 25 jaar Uniek in Muziek !

jersey 25De broers Kees en Erich van der Velden vieren op 5 mei (Hemelvaartsdag) a.s. hun 25 jarig bestaan. We hebben het hier over orkest Jersey dat echter niet meer dan twee personen bestaat maar tegelijk klinkt als een volledig orkest van een kwalitatief zéér hoog niveau. Met de komst van hun nieuwe 14e album met 15 gloednieuwe tracks,  “Jersey – 25 jaar Uniek in Muziek” welk onder het label van Rood-Hit-Blauw gepresenteerd zal worden, weet Jersey weer een schot in de roos te plaatsen.

 

Met het nummer 1 geluid als promosingle “Zo Helderblauw” wordt de zomer van 2016 vrolijk ingezet en geeft precies weer wat Jersey in haar mars heeft, vrolijke lekkere meezing feestmuziek tot gevoelige ingetogen instrumentale saxofoonmuziek en alles wat er tussenin zit. “Uniek in Muziek” en eigenlijk is dat volledig toepasbaar op beide broers..Uniek.