Jeffrey Tanis wordt vader.

jeffrey tanis vaderJeffrey Tanis bracht in 11 februari zijn nieuwste album en gelijknamige single ‘Verloren Tijd’ uit en scoorde hiermee in menig hitlijst. Inmiddels worden de laatste plooien glad gestreken voor de nieuwe single die eind mei moet gaan uitkomen. Dat Jeffrey Tanis goed is in scoren blijkt wel uit het mooie en bijzondere nieuws dat Jeffrey en zijn Linda in blije verwachting zijn van hun eerste kindje.

 

Jeffrey, die het allemaal nog niet helemaal beseft, is zo trots als een pauw.

Dan rijst natuurlijk de vraag: ‘ Wat gaat het worden? Een meisje of een jongetje?’ Jeffrey roept zijn fans op om daar over na te denken. Binnenkort zal hij via Facebook zijn fans oproepen het geslacht te voorspellen, onder degenen die het geslacht goed raden zal een mooie prijs worden verloot…