JAN KOEVOET EN PETRA VAN ZUNDERT PRESENTEREN MET TROTS VERRASSENDE DUET-SINGLE

jan en petraNa vijftien jaar solo te hebben opgetreden, is Jan Koevoet als artiest een nieuwe weg ingeslagen. Met carnaval dit jaar gaf hij samen met Petra van Zundert, eens leerlinge van Jan Koevoet op een  middenstandsopleiding, een aantal optredens. Dit beviel beide zo goed, dat ze besloten om hiermee als duo door te gaan.

 

Voor Petra is hiermee een droom uitgekomen. Haar grote passie is zingen en ze kan niet wachten om die passie, voor het eerst,  met iedereen te delen. Het enthousiasme van Jan Koevoet en Petra van Zundert kent geen grenzen. Amper drie maanden na hun eerste optreden brengt het duo een nieuwe en voor Petra haar debuut singel uit met als titel “JIJ BENT ZO MOOI OM VAN TE HOUDEN”.

Ook in een tweede liedje  op die singel zingen Jan en Petra in duet de sterren van de hemel. Tekst en muziek van beide liedjes zijn weer geschreven door Jan Koevoet en geproduceerd in Manfred Studio’s in Etten-Leur. De CD presentatie is op zaterdagavond 28 mei a.s. in Eetcafé de Raatskelder in Roosendaal.

Het vijftienjarig jubileum van Jan Koevoet wordt gevierd op zaterdagavond 2 juli 2016 bij Sieben Recreatie in Roosendaal.