Hollandio’s brengen single uit als voorloper op binnenkort te verschijnen album!

Hollandio getekendSinds 2013 dragen Jack van Raamsdonk en zangeres Janske de naam: Hollandio’s. In de jaren voorafgaand hieraan bracht het duo op het Rood-Hit-Blauw-label singles op de markt als Het Woonwagen Duo. Liedjes als, ‘Mooie Spaanse Catelaanse’, ‘Schoentjes uit’ en ‘Geluk is niet te koop’ werden na de naamswijziging opgevolgd door ‘Jij laat ’t zonnetje weer schijnen’, ‘Diep in mijn hart’, ‘Het wordt een winter’ en ‘Alle sterren stralen’.

 

Oer-Hollandse gezellige volkse levensliedjes van een duo die hun sporen reeds verdiend hebben in de muziek.

Jack schrijft, componeert, produceert en zingt al vele jaren. Dit doet hij zowel solo als ook bij de Hollandio’s en daarnaast is hij actief bij de formatie Exit. Het is al meer dan 30 jaar geleden dat hij zangeres Janske tegen het lijf liep. Naast successen als solozangeres volgde Janske bij het Holland Duo notabene Marianne Weber op, een samenwerking die uiteindelijk vele jaren zou duren. In 2010 kwamen Jack en Janske elkaar tegen tijdens een optreden nadat zij elkaar vele jaren niet hadden gezien. De samenwerking die toen ontstond zal op 8 juni a.s. uitmonden in de release van  het allereerste album van de Hollandio’s.

Als voorloper hierop is het schlagerachtige ‘Getekend door het leven’ op single uitgebracht dat afkomstig is uit de studio van Manfred Jongenelis. Een gevoelige en zeer indringende smartlap over een vrouw uit ‘het leven’ die zich verkoopt voor geld en nooit mee heeft gekregen dat echte liefde weldegelijk bestaat.