Henny Thijssen schrijft Femme Fatale … zomerhit van Just Ray?

just ray femmeJust RAY is een jonge man die als klein jongetje bij zijn opa en oma in hun café genaamd: De Meines Corner, op 11 jarige leeftijd begon met zingen. Het werd zijn Passie ! Zozeer zelfs dat hij enkele jaren later rond de leeftijd van 21 jaar als solo artiest dwars door Rotterdam trok, om te zingen in diverse cafés. Zodoende is Ray al aardig bekend in Rotterdam en omstreken.

 

Hij zong vaak met andere artiesten, zoals met bijv.: Rob van Daal, Daantje, Lou Prince . Zingen is nog steeds de grote passie van Ray, en hij is niet weg te slaan uit het muziekwereldje. In 2014 nam hij een grote stap, en ging de studio in, waar hij het nummer “Als ik de fles had laten staan” opnam, geschreven door Chris Cohen. Dit nummer heeft zelfs een paar keer op Nr. één gestaan in België, en scoorde bijzonder goed in Nederland !!! Nu is zijn nieuwe nummer uit, Femme Fatale, is een uptempo-liedje geschreven door Henny Thijssen, vaste tekstschrijver van André Hazes, en heeft alles in zich om een “zomerhit” te worden. Het uptempo bezorgd je groot zomers gevoel. Het nummer is speciaal voor Just RAY geschreven. Bij de singel is een werkelijk Feestelijke, en  zomerse clip gemaakt (Op een locatie in Nederland) Een clip waarin het zomerse gevoel wat de single uitstraalt, volkomen recht doet. Just Ray timmert al een langere tijd muzikaal aan de weg , en bij het horen van Femme Fatale uit de tropen is zijn passie en professionele aanpak goed te horen!

De meeste kenners in het muziekwereldje hebben hoge verwachtingen van deze productie van RAY