Henk Stelte geeft alles uit handen

henk stelte heryHenk Stelte heeft voor zijn nieuwe single ‘Hey laten we gaan dansen’ eigenlijk alles uit handen gegeven. De zanger was zoekende en heeft Frank van Etten één opdracht gegeven. Henk: “Maak eens een leuk dansnummer”.

 

Met de opdracht om een leuk dansnummer te maken, is producer Frank van Etten aan de slag gegaan. Henk: “Ik was echt nergens bij, ik heb het uit handen gegeven”. Daarop kwam Frank met ‘Hey laten we gaan dansen’. Een schot in de roos voor de zanger: “Ik denk dat de mensen dit van mij verwachten”.

Ik sta d’r natuurlijk helemaal achter. Als de reacties goed zijn, weet ik waar ik op verder moet”, aldus de Utrechtse zanger. Het vertrouwen is er duidelijk, want achter de schermen denkt hij alweer na over zijn volgende single uit de studio van Frank van Etten.

Henk Stelte denkt altijd na over het maken van nieuwe singles. Ondanks dat hij nog maar drie jaar zingt, is het al zijn full time baan. “Ik zing natuurlijk mijn eigen singles, maar sta ook bekend als de zanger die als eerste nieuwe liedjes van anderen zingt”, aldus Henk.