Harm Wolters erg geschrokken na brand hotel.

ancora nwAfgelopen zondag kon de redactie van De Sterrenparade al diverse meldingen brengen n.a.v. de brand in het hotel waar diverse artiesten en fans verbleven tijdens de muziekreis in Turkije. De schrik zat er behoorlijk in, ook bij Ancora zanger Harm Wolters, die een verslag op zijn facebook pagina schreef.

 

 

Harm Wolters;

 

Misschien dat jullie het hebben gezien op hart van Nederland en mij daar voorbij zagen komen ivm de brand in Turkije tijdens onze muziekreis.
Hier even mijn verhaal wat mij is overkomen.
Ik ging naar de hammam om daar re relaxen van een massage toen ik al een tijd op de massagetafel lag en ik al aardig diep lag te dommelen hoorde ik vanuit een andere kamer gekuch van een vrouw en daarbij paniek van de medewerksters van de Hammam.
Mijn gedachten waren dat deze lag te stikken, de paniek werd Grote er werd geschreeuwd om dat moment zei de masseuse go go go en verdween uit de kamer. Vanuit de slaap schrok ik en sprong van de tafel en liep de gang op. Niemand maar dan ook niemand meer te zien alleen in paniek schreeuwende vrouwen.
Ik wist niet waar ik heen moest omdat ik de weg er niet wist, op dat moment gaat er alles door je heen wat is hier aan de hand.
Nog nooit heb ik deze paniek in me gehad. Maar het werd erger ik liep richting een ruimte waar alleen maar een deur was die in lichte laaien stond en achter de deur een zee van vuur, op dat moment ging er maar 1 ding door me heen ik moet door deze zeevuur om naar buiten te komen. Maar hoe dichter ik bij kwam hoe hete het werd en ik me besefte dat ik was opgesloten door het vuur.
Ik moest terug en hopen dat het vuur gedoofd zou worden, van alles hing door me heen , mijn vrouw, mijn kinderen , mijn familie. Moet ik hier nu sterven in Turkije. In paniek besloot toch terug te gaan vanaf de kant waar ik vandaan kwam . Ik zag een trap en ging daar naar boven No no riep iemand naar mij dat ik daar niet heen moest .
Ik zag een man een een wit pak een medewerker van de Hammam . Je moet hier zijn sprak hij in het engels en wees mij naar een uitgang die leidde naar de centrale Hal. Dank je wel God was mijn eerst gedachten toen ik allemaal mensen zag. Daar stond ik ik een papieren onderbroek tussen iedereen .
Even later bedachte ik mij dat als ik de verkeerde keuze had gemaakt ik het vuur in was gelopen en dit verhaal niet had kunnen na vetellen. Maar nogmaals God dank U wel voor het geven van de juiste beslissing die ik daar nam.

Gr Harm