Frank Smeekens promoot nieuwe single ‘Het leven blijft mooi’ !

Frank-Smeekens het levenTilburger Frank Smeekens is een veelzijdig persoon en wordt door zijn gezin gesteund in zijn carrière. Overdag is hij een vakman en werkt als elektromonteur en dan komt hij veel verschillende mensen en situaties tegen. Als zanger heeft Frank veel optredens gedaan en daardoor heeft hij veel ervaring en een breed repertoire opgebouwd.

 

Frank zijn enthousiasme over het leven hoor je terug in het lied ‘Het leven blijft mooi’ wat aanstekelijk werkt. Een deel van de clip is -opgenomen tijdens Night of the Stars in Ahoy op 13 mei 2016. ‘Het leven blijft mooi’ is een vrolijk, uptempo en zomers lied waar je blij van wordt. Kortom, een lied dat het naar verwachting goed zal doen in de speellijsten van de diverse lokale, regionale en landelijke radiostations. De single is afkomstig van Frank’s nieuwe album: ‘Zoals ik ben’.

Voor meer informatie bezoek zijn website: www.franksmeekens.nl Het leven blijft mooi is een Rood-Hit-Blauw produktie!

De CD single ‘Het leven blijft mooi’ is nu verkrijgbaar en legaal te downloaden op de bekende platforms. De videoclip ter promotie van de nieuwe single is op diverse televisiestations en Youtube te zien.