Dat zomerse gevoel van Guus Bauer

guus bauer dat zomerDe Naam ” Dat zomerse gevoel “is niet zomaar bedacht, Als je het album beluistert weet je precies waarom.  De nummers hebben een zomers accent waarbij ook wel een serieus nummer voorbij mag komen. Het nummer is gearrangeerd door Ton Spronk en af gemixt door Rinus Ponsen en uit gebracht onder het label Angelsrecords. 23mei was zijn cd presentatie in Heemstede die goed werd bezocht.
Iedereen kent Frans Bauer, maar dat zingen in de familie zit bewijst deze jongen met zijn nieuwe Cd.  Guus Bauer is geboren op 21 februari 1985 in Haarlem. Een van zijn grootste passie is zingen en muziek. Met heel veel liefde voor het Nederlandstalig lied. Hij begon op 21 jarige leeftijd met zingen. Zingen was voorheen een hobby van hem en het was eigenlijk voor de lol. Hij is van beroep beveiligingsbeambte en werkte zo nu en dan op een evenement als beveiliger. Op een gegeven moest hij in Arnhem werken op een piratenfestival. Na die avond heeft hij besloten om toch voor de muziek te kiezen en voor een carrière als zanger/entertainer te gaan, omdat hij toch liever op het podium stond dan dat beveiliger was. Ondanks dat hij ook Hollandse avonden organiseerde , was hij zijn repertoire momenteel ook aan het verbreden met Engelstalige nummers .